• Welkom!

  Wie druk in de weer is, wil ’s avonds lekker ontspannen. Daar is de Desert Inn op ingericht! De typisch Engels ingerichte pub heeft een voetbaltafel, poolbiljart, een dartboard en drie extra grote tv's. De lange bar biedt alle ruimte om bij te kletsen met een koel biertje erbij of om een gerecht uit ons gevarieerde Food Book te nuttigen.
  +Read More
 • Events!

  The Desert Inn is niet voor niets een favoriete ruimte voor feesten en recepties. De sfeer maakt elke gelegenheid al geslaagd en onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ook het afsluiten van een huwelijk is hier mogelijk – die gebeurtenis kan dan naadloos overlopen in de receptie of het trouwfeest.
  +Read More
 • Trouwen!

  Trouwen in The Desert Inn is een unieke ervaring die u nergens anders vindt. Een combinatie van chique en een warme English pub ambiance. Trouwen in stijl maar dan net even iets anders! Velen bruidsparen gingen u al voor waardoor u verzekerd bent van een ervaren crew die uw bruiloft nog net even iets specialer kunnen maken.
  +Read More
 • 1
 • 2
 • 3

welkom

The Desert Inn is een perfecte locatie voor feesten en partijen. Deze authentieke pub vind je dan ook nergens anders in Nederland. The Desert Inn is onderdeel van het Carlton Oasis Hotel, is perfect bereikbaar en beschikt over 200 gratis parkeerplaatsen. Veel bedrijven organiseren daarom dan hier hun receptie, personeelsfeest of praten nog wat na na een vergadering. Uiteraard is het mogelijk om feesten in diverse thema’s op te zetten waarbij wij een totaal pakket kunnen leveren met bijpassende accessoires, decors, dj, buffetten, hapjes en drankjes. We hebben reeds jarenlange ervaring met het opzetten van diverse themafeesten als apres ski parties, Hollandse avonden en house feesten. 

The Desert Inn afhuren?
Heb je interesse om deze locatie af te huren voor je eigen georganiseerde evenement? Neem dan contact (link contactformulier) met ons op! Wij informeren je graag over onze mogelijkheden.